Skip to content

14 thoughts on “Rescrierea la nivel energetic a perioadei de pana la 18 ani

 1. Octavia says:

  Multumesc Marcela draga,am privit totul ca pe un film.M-am simtit recunoscatoare pentru prima mea iubire, m-am revazut la teme, extemporale, examene, ore, m-am revazut la sfarsitul liceului cu colegii, mi-am revazut parintii severi, cum i-am perceput intotdeauna, desi nu lipsiti de dragoste, bunicii plini de iubire si rasfat, profesorii deasemenea severi, dar foarte competenti cu totii, sunt recunoscatoare pentru tot.

  Răspunde
  • Marcela says:

   Cu drag, Octavia 🙂 multumesc pentru feedback.

   Răspunde
 2. maria says:

  PERIOADA 14-18 ani. Am revazut cu multa placere,amintirile,din timpul liceului,naveta impreuna cu colegii,in fiecare zi merge-am 5km pe jos pina la scoala.Cu drag mi-am aminit de colegii si profesorii,f. competenti,cum plecam cu lectiile invatate din clasa.Am revazut si perioada grea din viata mea din punct de vedere material,multe lipsurii si dorinte nesatisfacute.Am revazut pe mama,cum muncea din greu si se straduia sa nu duc lipsa prea mare Aceasta perioada a fost perioada constienta a lipsei tatalui meu.De multe ori ma certam cu Divinitatea si ma rugam sa-ma protejeze.In aceasta perioada am simtit pt.prima data emotiile dragostei,cu multa placere imi aduc aminte de inocenta sufletelor curate din aceea perioada.Emotiile examenelor si plecarea de linga mama pt perioade pina la vacante.A fost greu material si efortul navetei,pe alta parte a fost frumos,cu satisfactii sufletesti.A fost ceea mai importanta perioda din viata mea pt.formarea, mea sa intru in societate singura,am invatat respectul,comunicarea,dragostea si sa pretuiesc ajutorul Divin.Multumesc si sunt recunascatoare pt.aceasta perioada din viata mea!

  Răspunde
  • Marcela says:

   Bravo, Maria 🙂 Cuvintele de recunostinta de la sfarsit arata ce ai rescris scenariul acestei perioade.

   Răspunde
 3. Mihaela says:

  Buna seara Marcela,
  Pentru ca amplans mult in perioada 14-18 ani , cand ai spus in meditatie vezi ” cum se simte coprpul tau” , lacrimiile au inceput sa-mi curga si am suspint adanc. Multumesc si sunt recunoscatoare pentru aceasta perioada , multumesc si sunt recunoscatoare tuturor persoanelor care au contribuit la evolutia mea, multumesc si sunt recunoscatoare pt aceasta perioada pt ca aceasta perioada a dus la evolutia mea si sunt fericita in prezent..
  Am fost observator la filmul meu .
  Multumesc Marcela pt indrumarea ta

  Răspunde
  • Marcela says:

   Bravo, pentru atitudinea de observator Mihaela 🙂 sa iti fie cu folos.

   Răspunde
 4. Minodora Judea says:

  Buna ziua Marcela. Am practicat meditatia pentru perioada 14-18 ani.In timpul meditatiei am vizualizat persoanele care au facut parte din viata mea in aceasta perioada si chiar din perioadele anterioare.La un moment dat am simtit o usoara frica care s-a manifestat in plexul solar.Desi imi era groaza sa fac aceasta meditatie deoarece aveam 16 ani cand a murit tatal meu , am reusit de pe postul de observator sa-l privesc cu detasare pe tatal meu mort de cateva minute.Mentionez ca imaginea cu tatal meu mort in special culoarea verde a ochilor deschisi m-a insotit o perioada buna de timp dupa aceea. Dupa meditatie m-am simtit mai usoara, mai luminoasa, nici nu stiu cum sa descriu starea de bine pe care o aveam . Simt ca am evoluat foarte mult de la prima meditatie si in viata de zi cu zi sunt situatii care apar si care nu ma mai afecteaza emotional.Pe data de 1 ianuarie am refacut meditatia din pantecul mamei si mare mi-a fost surpriza sa constat ca toate trairile pe care le-am avut la prima meditatie au disparut si au fost inlocuite de multa lumina, atat in pantecul mamei cat si dupa nasterea mea. Multumesc pentru program, multumesc divinului ca m-a ghidat spre tine. Te pup si te imbratisez cu drag.

  Răspunde
  • Marcela says:

   Minodora, ma bucur din suflet pentru ceea ce ai obtinut in cadrul programului 🙂 felicitari ca ti-ai permis sa eliberezi tot ceea ce nu iti mai este de folos. Multumesc pentru gandul frumos si luminos.

   Răspunde
 5. Carmen says:

  Am revazut colegi de scoala,profesori,mama,tatal meu,ambii foarte tineri,am trait senzorial dureri in partea dreapta parietala,si dureri mai puternice in lobul temporal drept cu tot cu ochiul drept,o stare de teama cu batai mai alerte ale inimii,spre final.

   

  Răspunde
  • Marcela says:

   Carmen, toate aceste dureri descrise de tine au aparut datorita eliberarii emotiilor captive si rescrierea lor 🙂 e de bine. Bataile alerte ale inimii din final este modul sufletului de a-ti multumi pentru atentia dedicata.

   Răspunde
 6. Irina says:

  Revăzând copilăria și adolescența mea am observat că eram o mica salvatoare de mică… aduceam acasă de oriunde găseam animale părăsite,iar părinții mei ii goneau și mă certau iar eu sufeream …Am observat că mă atrăgeau colegii cu probleme ,m.am oferit la 12 ani sa ajut o colega sa învețe (era corijenta și puțin după a început să se prostitueze) la fel și băieții de care mă îndrăgosteam aveau probleme (furau, violenți) și eu visam că eu ii voi schimba….Soțul meu l.am cunoscut la 13 ani și la fel visam că va deveni un mare om și nu mă vor mai certa ai mei că umblu cu un golan!!!A devenit intr.adevar o varianta mult mai buna dar în timpul exercițiilor din aceasta săptămână am conștientizat că purtarea lui fata de mine este suma comportamentului părinților mei ,învățătorilor mei colegi lor mei fata de mine in copilăria și adolescența mea…

  Răspunde
  • Irina says:

   Mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru aceasta meditație și pentru întregul program…

   Răspunde
  • Marcela says:

   Felicitari pentru constientizari, Irina 🙂 recomandarea mea este sa repeti aceasta meditatie astfel incat sa se dizolve toate emotiile stagnante. 

   Răspunde
 7. Mihaela says:

  Am parcurs toată etapa vieţii până la 18 ani ca pe un fim care se desfăşura iar şi iar, lumina Divină umplea toate cadrele, totul era vindecat, pe tot parcursul meditaţiei am simţit linişte, calm, împăcare, acceptare! Mulţumesc Marcela pentru ghidare!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *