Skip to content

10 povesti video educative pentru copii

A fost odata ca niciodata….cam asa incepeau povestile pe vremea mea.   Una din povestile care m-a fascinat in perioada copilariei a fost „Print si cersetor„. Imi aduc aminte si acum cum ascultam discul pus de ai mei si eram absorbita cu totul. Emotiile generate atunci in sufletul meu de copil si dorinta de aventura au creat si transmis o intentie puternica. Si pentru ca Universul raspunde dorintelor profunde, am experimentat din plin in viata reala peripetiile din aceasta poveste. Am si primit de veste ce am de rezolvat, pentru ca nunta mea a avut loc la restaurantul Print si cersetor. Cine sa inteleaga atunci toate semnele si mesajele Universului?

Poate te-ai intrebat sau nu cum influenteaza povestile, pe care le spui copiilor sau nepotilor tai, experientele de viata de mai tarziu. Din experienta de lucru in sedinte individuale, am constatat ca cele mai multe convingeri limitative se formeaza datorita asocierii cu personajele povestilor, basmelor si legendelor.

La inceputul anului trecut, am stat de vorba cu nepoata mea Andreea despre toate aceste influente; pentru ca aflase ca in curand va fi mamica, s-a gandit sa creeze povesti video educationale pentru bebelusul ei.

Pe scurt, inspiratia din spatele povestilor pentru copii, de mai jos, este nazdravanul Eric care acum are 4 luni. Andreea a inregistrat aceste povesti cand era insarcinata in 4 luni si astfel Eric s-a rasfatat cu ele inca de cand era fetus. Asta pentru ca micutii din burtica sunt constienti de propria existenta, pot gandi, simti, visa, toate treptat, odata cu evolutia intrauterina. Acum, micutul Eric vizioneaza povestile create de mama lui si rade cu gura pana la urechi, „chiraie” de bucurie si fericire.

Poti „testa” impreuna cu copiii sau nepotii tai povestea Culorile curcubeuluiAICI. Aceasta poveste indeamna copiii sa fie mereu veseli si bucurosi si astfel vor descoperi usor solutii.

Povestile pot ajuta copilul sa inteleaga mai bine ce inseamna acceptarea si daruirea, intelegerea si prietenia, sinceritatea si corectitudinea, increderea in sine. De asemenea  copiii vor intelege importanta jucatului in natura, vor invata despre mancatul, somnul si jucatul la timpul potrivit. Si cel mai important lucru, atat pentru tine cat si pentru copil, este despre „ascultatul parintilor„.  Gasesti mai jos toate cele 10 povesti din set, cu ceea ce face fiecare pentru copiii, nepotii tai.

Poti sa iti bucuri copiii sau nepotii cu aceste povesti educative care ii vor ajuta sa-si creeze concepte sanatoase despre viata, beneficiind de reducerile din luna cadourilor.

Investitie
100 lei – plata prin transfer bancar 

*******

115 lei – plata prin depunere numerar casierie ING Bank

(diferenta de 15 lei o reprezinta comisionul bancii)

*******

35 euro- plata transfer bancar euro

(sunt incluse VAT 19% si taxele de transfer)

*******

Completeaza formularul de mai jos si in cateva minute vei primi un mail de confirmare cu titlul  10 povesti educative .

Daca nu il primesti, inseamna ca adresa de mail pe care ai introdus-o nu e valabila. In acest caz, te rog sa reintroduci datele

Iti doresc sa faci cele mai bune si potrivite alegeri ,

Marcela Mantz

Soul Harmony Coach

www.armonieinsuflet.ro

Date personale*
E-mail :*
Numar de telefon
Doresc detalii despre plata prin:*
Intrebari sau nelamuriri "10 povesti educative"
Scrie codul din imagine

Permalink