Skip to content

Echilibru si Armonie

regimul de urgentaFiecare dintre noi doreste sa exprime ceea ce are mai bun in el insusi. Fiecare aspira la echilibru si armonie, la autenticitate. Cu toate acestea, ne petrecem timpul neglijand ceea ce e mai bun pentru noi. Tot amanam aceasta dorinta pe mai tarziu.Traim blocati, ca si cum ceva sau cineva ne-ar impiedica sa ne indreptam spre ideal. Crezand ca traim, ne dispersam si uitam esentialul, starea noastra launtrica de bine. Functionam, uneori cot la cot cu fericirea, alteori cu durerea. Compensatiile ajung sa ocupe locul unei impliniri autentice. De fiecare data cand cautam compensatii, practicam, fara sa fim prea constienti, o forma de autosabotaj ce consta in negarea propriei puteri creatoare. 

Obtii echilibru si armonie in viata ta cand iubesti neconditionat. Sa iubesti neconditionat este un sentiment, o credinta, o experienta si un angajament al sufletului care e mai presus de cuvinte; este o intentie constienta de a actiona in interesul tau si al celorlalti indiferent de circumstante. Sa iubesti neconditionat este ceva ce poti alege sa faci in fiecare moment al fiecarei zile, dupa ce ai fost deprogramat de virusii din mintea ta si reprogramat. Cand iubesti neconditionat, ceva se va schimba in interiorul tau, apoi te vei schimba la exterior, dupa care vor suferi schimbari familia, prietenii, munca, finantele si toate domeniile vietii tale. Dupa deprogramare si reprogramare, iubesti neconditionat in mod constient si cu intentie in momentul prezent si iubirea neconditionata va veni la tine din toate directiile. Daca doar astepti sa gasesti iubirea neconditionata sau sa cada din cer asupra ta, s-ar putea sa nu se intample niciodata.

Circumstantele externe nu aduc starea launtrica de iubire si liniste sufleteasca. Multe persoane gandesc ca „asta o sa imi aduca ceea ce imi doresc”. Poate sa fie o experienta socanta sa-ti irosesti cele mai bune resurse ale vietii pe o minciuna. Poate ca ai renuntat la tinerete, la bani, la relatii, la energie si la sanatate ca sa urmaresti lucrul pe care ti l-ai dorit cel mai mult si in final sa descoperi ca te-ai indepartat de ceea ce-ti doreai cel mai mult. De aceea e important sa renunti la asteptarile legate de un rezultat final viitor, pe care sa-l obtii prin puterea vointei, si sa te focusezi in schimb pe crearea unei stari interne care constituie sursa de energie pentru circumstantele tale externe.

images

 

 

Fa ceea ce faci dintr-o stare launtrica de iubire, focusandu-te asupra momentului prezent.

 

 

Sa traiesti in iubire in timp ce te concentrezi asupra momentului prezent este tot ceea ce e important sa faci ca sa dobandesti cele mai mari succese in toate domeniile vietii.

In urma experientei dobandite in sedintele individuale, am constatat ca:

  • daca te focusezi pe circumstantele externe pentru succesul tau, practic iti garantezi esecurile pentru ca o astfel de concentare iti creeaza stres si iti blocheaza succesul
  • daca privesti prin prisma „mie ce-mi iese la afacerea asta” in fiecare domeniu al vietii tale, s-ar putea sa obtii pe termen scurt ceea ce-ti doresti. Pe termen lung se poate sa duca la o suferinta mai mare si la esec
  • ceea ce ti-ai dorit cu adevarat tot timpul nu este extern sau material. Este intern, si anume starile launtrice de iubire, bucurie si impacare in sufletul si inima ta
  • daca iti bazezi succesul sau esecul doar pe propria-ti vointa, fara sa te deprogramezi sau sa te reprogramezi mai intai, sansa ta de succes este de una la un milion, iar posibilitatea de esec e de un milion la unu. Impunandu-ti sa faci un lucru, pe care esti in mod fundamental incapabil sa-l faci, iti produce si mai mult stress, amplificandu-ti probabilitatea de esec.
  • daca dobandesti starea interioara de iubire, bucurie, impacare sufleteasca, aceasta va produce circumstante externe pozitive, pe care ti-ar fi imposibil sa le realizezi numai prin vointa.
  • sa traiesti in momentul prezent in iubire, renuntand la asteptari, va produce succes si fericire mai presus de visurile tale cele mai indraznete 

Mediteaza si tu asupra acestor concluzii si daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, te invit la programul online, Echilibru si Armonie. Acest program te ajuta sa deprogramezi virusii care s-au strecurat in sufletul tau, te reprogrameaza pentru succes si te determina sa te concentrezi pe performantele pozitive de varf in momentul prezent. Si toate acestea te conduc la echilibru si armonie.

Ce faci efectiv?

* Implementarea a 12 afirmatii de reprogramare printr-o tehnica care elimina toate blocajele din emisfera stanga si consolidarea implementarii printr-o aplicatie la aceste afirmatii 

* Vindecarea problemelor sursa identificate folosind exercitii si meditatii specifice:

imposibilitatea de a ierta/capacitatea de a ierta

actiuni daunatoare/actiuni ajutatoare

convingeri limitative/convingeri transformatoare

egoism/iubire

tristete sau depresie/bucurie

agitatie/pace

nerabdare/rabdare

respingere/acceptare

insuficient de bun/bunatate

control/incredere

mandrie nesanatoasa/smerenie

autocontrol

stari interne

focusare pe exterior

stabilirea obiectivelor

orientare spre succes

 

*Diagnosticarea cu intrebari de la duhul lampii, care identifica modul de lucru al fricii in viata ta in acest moment.

*Vindecarea problemelor descoperite cu Diagnosticarea cu intrebari de la duhul lampii folosind metode specifice.

*Diagnosticarea juramintelor pe viata si vindecarea lor.

Un juramant pe viata este o promisiune pe care o faci de obicei timpuriu in viata si sub actiunea unei presiuni si suferinte prelungite in timp, ca sa te protejezi de eventualitatea de a mai trece prin acea suferinta. Aceste juraminte pe viata devin o programare pentru toata viata. 

*Stabilirea starii launtrice pe care ti-o doresti cel mai mult si a dorintelor de succes pentru indeplinirea carora ai dori sa actionezi in viata care sa fie in concordanta cu starea launtrica pe care ti-o doresti.

*Determinarea si vindecarea sentimentelor sau convingerilor limitative care se nasc din imaginarea dorintei de succes.

*Mentinerea sentimentelor pozitive pentru realizarea dorintelor de succes 

*Stabilirea obiectivelor concrete de succes 

*Stabilirea planului de actiune pentru indeplinirea obiectivelor de succes

 

 

Garantie

 

Am conceput acest program de autocunoastere si dezvoltare personala in urma experientei personale si celei dobandite in sedintele individuale si in programele online lansate pana acum. Exercitiile din program le-am testat personal si cu  clientii cu care am lucrat in sedinte individuale si rezultatele sunt remarcabile.

 

Ce cuprinde

*12 afirmatii de reprogramare pentru emisfera stanga

*16 exercitii si meditatiile corespunzatoare pentru vindecarea problemelor sursa

*exercitiul intrebari de la duhul lampii

*exercitiu si meditatia corespunzatoare pentru vindecarea dificultatilor din exercitiul intrebari de la duhul lampii

*exercitiu de diagnosticare a juramintelor pe viata

*exercitiu si meditatia de vindecare a juramintelor pe viata

*exercitiu de stabilirea starii launtrice pe care ti-o doresti cel mai mult si a dorintelor de succes

*exercitiu si meditatia de vizualizare a dorintelor de succes pentru descoperirea convingerilor limitative

*exercitiu si meditatia corespunzatoare pentru reprogramarea dorintelor de succes

*exercitiu pentru stabilirea obiectivelor concrete de succes 

*exercitiu pentru stabilirea planului de actiune pentru indeplinirea obiectivelor de succes

Cand?

 

Te poti inscrie oricand doresti. Incepand cu data inscrierii si confirmarii platii vei primi pe mail ceea ce ai de facut in fiecare zi astfel incat 2016 sa fie anul tau de echilibru si armonie.

 

 

Investitie
500 lei – plata prin transfer bancar 

*******

515 lei – plata prin depunere numerar casierie ING Bank

(15 lei reprezinta comisionul bancii)

*******

175 euro – plata transfer bancar euro

(sunt incluse VAT 19% si taxele de transfer)

IMPORTANT! Persoanele care au urmat programul 2016 anul tau de echilibru si armonie vor plati

75 lei – ordin de plata

90 lei – depunere lei in casierie ING

 25 euro – transfer bancar euro

******

Pentru detalii despre modalitatea de plata agreata de tine

sau pentru intrebari/nelamuriri completeaza formularul de mai jos

Date personale*
E-mail :*
Numar de telefon
Doresc detalii despre plata prin:*
Bifeaza optiunea care ti se potriveste:
Intrebari sau nelamuriri despre programul Echilibru si Armonie
Scrie codul din imagine

Iti doresc sa faci cea mai buna si potrivita alegere pentru tine!

banner