Skip to content

Exercitiu de reprogramare pentru vindecarea trecutului

De-a lungul vietii, traiesti si evenimente mai putin placute care iti pot creea sentimente si emotii de vibratie joasa pe care partea protectoare din tine le ascunde in structura ta energetica. Aceste „sentimente ingropate de vii” iti scad vibratia si daca nu le vindeci, atragi in viata ta evenimente similare.

Exercitiul de reprogramare pentru vindecarea trecutului se bazeaza pe afirmatii de reprogramare, care difera de afirmatiile pozitive. Diferenta consta in faptul ca pe masura ce parcurgi pasii afirmatiilor de reprogramare lucrezi si cu o tehnica energetica de indepartare a rezistentelor care se opun implementarii.

Cand faci afirmatii pozitive pe care vrei sa le implementezi, se poate ca o parte din tine care nu crede in ele sa se opuna procesului si astfel apar conflicte interioare care te dezechilibreaza.

Afirmatiile de reprogramare vindeca in principal emisfera stanga a creierului, cea logica si analitica, abordand atat mintea cat si sufletul. Ai mai jos modul in care se manifesta frecventele iubirii si fricii in viata ta:

 

1

Termenii din stanga sunt toti generati si curg din frecventele iubirii si luminii, in timp ce termenii din dreapta sunt generati de frecventele fricii si ale intunericului. Neadevarul te duce intotdeauna la frica, si de la frica la experientele negative de mai sus. Adevarul te duce intotdeauna la iubire, care produce toate virtutile de mai sus.

Afirmatiile de reprogramare pot inlocui si transforma frecventa fricii si reactia in lant negativa provocata de aceasta, cu frecventa iubirii si reactia in lant pozitiva generata de aceasta.

Programarea ta actuala, bazata pe amintirile celulare de la generatiile trecute si propria ta experienta de viata contine atat adevaruri cat si neadevaruri. Cand apare o noua experienta in viata ta, subconstientul compara automat circumstantele externe cu programarea interna.

Daca programarea ta contine un neadevar referitor la aceasta imprejurare, va fi stimulata durerea, trimitand un semnal la hipotalamus si:

 • vei interpreta gresit evenimentul
 • vei trai frica
 • vei lua o decizie bazata pe durere/placere
 • vei trai o senzatie de nesiguranta sau respingere
 • vei trai senzatia de neimportant
 • vei simti o mandrie nesanatoasa
 • vei simti nevoia de control nesanatos
 • vei reactiona
 • vei actiona in mod egoist
 • vei trai rezultatul esecului, nefericirii si imbolnavirii 

Daca programarea contine adevarul suprem, corpul, mintea si sufletul raman linistite si vor aparea rezultate pozitive:

 • vei interpreta corect evenimentul
 • vei trai iubirea
 • vei lua o decizie bazata pe integritate
 • vei trai o senzatie de siguranta 
 • vei trai senzatia de important
 • vei simti energia smereniei
 • vei simti credinta, incredere, speranta, convingere
 • vei raspunde
 • vei actiona cu iubire
 • vei trai rezultatul succesului, fericirii si sanatatii

Trairea negativului indica intotdeauna o disfunctionalitate a pozitivului. Cand inlaturi disfunctia, pozitivul va incepe sa functioneze din nou asa cum a fost programat.

Afirmatiile de reprogramare deprogrameaza partea negativa din amintirea celulara si te reprogrameaza cu elemente pozitive astfel incat sa fii fericit, sanatos si sa ai succes in toate domeniile. Aceste afirmatii de reprogramare, se bazeaza pe adevar si iubire si te ajuta sa iti readuci inima si mintea in starea perfecta in care se aflau cand te-ai nascut si cand hard-discul tau uman era nevirusat. 

IMPORTANT! Poti aplica acest exercitiu pe mai multe situatii din viata ta in care ai fost neiubitor si nu te-ai acceptat pe tine si pe cei implicati si ai respins experienta.

Pentru vindecarea trecutului, vei lucra exercitiul pentru fiecare experienta neplacuta de care iti amintesti. Urmand pasii exercitiului vei aplica afirmatii  de reprogramare pentru:

 • renuntarea la neacceptare si la neiubirea fata de tine si fata de cei implicati in experienta respectiva
 • acceptarea si iubirea de sine din perspectiva divina
 • acceptarea si iubirea neconditionata a celorlalte persoane implicate in experienta
 • eliberarea de controlul nesanatos in relatia cu persoanele implicate
 • eliberarea de resentimente, regrete, vinovatie si toate sentimentele de vibratie joasa pe care ti le-ai creat in experienta astfel incat sa o poti binecuvanta
 • acceptarea faptului ca totul se intampla pentru evolutia ta

Durata medie de lucru a exercitiului pentru o anumita situatie este de aproximativ o ora. Recomandarea este sa lucrezi o singura experienta pe zi, astfel incat sa lasi timp pentru eliberari si noile implementari.

Cand?

Poti incepe exercitiul atunci cand doresti. Imediat ce este confirmata plata vei primi pe mail linkul catre exercitiu si datele cu care te poti loga pe site.

 

Ce spun cei care au lucrat

exercitiul de reprogramare pentru vindecarea trecutului

Dominica: ” Tu il numesti exercitiu, eu il numesc ca un dar divin pentru evolutia sufletului meu. Cum ai scris si tu, intreaga creatie este aici pentru mine. Iti multumesc!”

Floarea: ” Terapia accesta m-a captat si imi este de mare folos; sunt inca in emoti dupa sedinta. Va multumesc din toata inima.”

Lenuta: ” Înger minunat, exercițiul este fabulos! Sunt profund recunoscătoare! Mulțumesc! Sa fii binecuvântată cu tot ce ești și tot ce ai!”

Adriana: ” Exercitiul este nepretuit. M-a ajutat sa accept situatia grea prin care trec acum si voi repeta in zilele urmatoare. Iti multumesc cu multa recunostinta.”

Florentina: ” Foarte multa pace si liniste in suflet am simtit; o adevarata eliberare. Multumesc ! „

Didona: ” De ceva vreme cer bunului Dumnezeu sa ma invete cum sa iert si sa accept persoanele implicate in experiente dureroase din trecut…Raspunsul mi l-ai dat tu cu exercitiul minunat pe care l-am parcurs. Dupa prima zi, mi-au aparut in minte alte ipostaze dureroase pe care le credeam vindecate…Voi aplica exercitiul si pentru ele, pentru ca ceea ce am simtit este minunat. Cred cu tarie ca tot ceea ce mi s-a intamplat atunci…si mi se intampla acum, este pentru linistea, echilibrul si evolutia mea. Mii de multumiri pentru tot!”

 

Investitie
55 lei – plata prin transfer bancar cu ordin de plata

*******

70 lei – plata prin depunere numerar casierie ING Bank

(diferenta de 15 lei o reprezinta comisionul bancii)

*******

20 euro – plata transfer bancar euro

(sunt incluse VAT 20% si taxele de transfer)

*******

Pentru detalii despre modalitatea de plata agreata de tine

sau pentru intrebari/nelamuriri completeaza formularul de mai jos

Date personale*
E-mail :*
Numar de telefon
Doresc detalii despre plata prin:*
Intrebari sau nelamuriri "Exercitiu de reprogramare pentru vindecarea trecutului"
Scrie codul din imagine

 

Iti doresc sa faci cea mai buna si potrivita alegere pentru tine!

banner