Skip to content

12 thoughts on “Reconecteaza-te cu prosperitatea!

 1. Maryan says:

  Foarte folositor programul, mai ales ca pretul este destul de redus in comparatie cu ce ofera. Este un lucru extraordinar sa poti schimba vietile oamenilor in bine, ma bucur ca exista astfel de oameni, care isi propun sa schimbe viata comunitatii in mai bine. šŸ™‚

  Răspunde
  • Marcela says:

   Multumesc, Maryan. šŸ™‚

   Răspunde
 2. Dani says:

  Va multumesc ptr.tot ce-mi trimiteti.Sunteti minunata, sper sa ajung sa ma hotarasc cu cele 40 de zile! Sper cel mai tarziu, in septembrie!

  Cu bine!

  Răspunde
  • Marcela says:

   cu drag, Dani. Multumesc.Ā 

   Răspunde
 3. Gamberea Daniela Luminita says:

  Simt in suflet multa caldura,recunostinta,iubire fata de tot ce ma inconjoara…iar acest lucru se observa de catre cei din jur…nici nu au cum sa nu imi raspunda decat la fel cum primesc de la mine…adica cu multa iubire!Ma simt bine in pielea mea!Multumesc si sunt recunoscatoare pentru ca mi-a aparut in calea vietii mele d-na Marcela Mantz cu auditiile asistate si am ales sa le ascult si sa le urmez!

  Răspunde
  • Marcela says:

   Multumesc pentru feedback si pentru aprecieri, Daniela. Ma bucur pentru realizarile tale.

   Răspunde
 4. Ioana says:

  Un program minunat ! Felicitari intregii echipe de terapeuti

  Răspunde
  • Marcela says:

   Multumesc, Ioana. Ma bucur ca rezonezi cu programul. šŸ™‚

   Răspunde
 5. Amelia buzgariu says:

  Multumesc echipei Armoniein suflet.Sant convinsa de eficacitatea programului vostru,altfel nu faceam inscrierea.Am primit raspunsul referitor la intreruperea unei saptamani pe parcursul programului.Cert este ca am sa-l reancep dupa data de 27martie.Singura mea nelamurire se refera la taxa care trebuie platita.Va rog sa-mi confirmati daca mai am ceva de platit.Cu mult drag.O zi binecuvantata.

  Răspunde
  • Marcela says:

   Amelia, ai postat la programul Reconecteaza-te cu prosperitatea pe care deja l-ai achitat la inceputul lui 2015. Deci nu mai ai nimic de platit šŸ™‚ Ai primit pe mail linkurile de unde sa descarci meditatiile. Totul este sa incepi cand poti urma programul 40 zile fara intrerupere. Succes šŸ™‚

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *