Skip to content

Ganduri despre programul “Spa pentru sufletul tau “

                Cand  am vazut noutatea  din oferta programelor transmise de Marcela, m-am intrebat cum ar fi daca as avea grija de sufletul meu, asa cum ma straduiesc sa am grija de trupul meu?

Am afirmat destul de des…”merg la spa sa ma relaxez” si, dupa fiecare sedinta, mi-am simtit trupul relaxat, am simtit ca am fost alintata, am simtim ca in acele clipe contam doar eu, iar relaxarea imi  inunda trupul. Afirm dupa ce merg la spa ca am puterea sa merg inainte, ca mi-am linistit trupul. 

Nu m-am gandit niciodata ca, mergand la spa pentru trup, neglijez sufletul. Astfel ca titlul noului program mi-a atras atentia suprinzator si dorinta de a-l accesa a incoltit.

Citind prezentarea programului am realizat ca in interiorul trupului meu exista “cineva” care are nevoie de “spa”, care are nevoie sa fie ingrijit, alintat, mangaiat oferindu-i-se un ritual de relaxare si de eliberare.

Am realizat ca asa cum imi doresc sa am grija de trupul meu, pentru “a-mi placea ce vad in oglinda”, la fel de important este  sa ma ocup de sufletul meu pentru a – mi placea ce vad in inima mea.

Programul “Spa pentru  sufletul tau”  mi-a  dat ocazia sa fac ceva special pentru sufletul meu, sa ii arat ca il iubesc si ca ma preocupa linistea si relaxarea lui.  Este ca un detox pentru suflet, prin care l-am eliberat de atatea evenimente, sentimente, ganduri acumulate, un tratament de usurare a acestuia  pentru a putea pulsa liber.  Prin analogie pot asemana programul cu o dieta pentru suflet, in  care, pe parcursul a 21 de zile, m-am ingrijit  de el cu atentia ce i se cuvine zilnic … nu doar pe perioada programului…, reusind  sa il ajut sa se regaseasca, si, prin asta, ajutandu-ma pe mine insami, sa ma regasesc.

In fiecare zi sufletul mi-a fost eliberat de fiecare incatusare in care l-am aruncat  constient sau inconstient. Am simtit cum, cu fiecare meditatie accesata, sufletul meu se despovareaza, devenind la finalul programului usor si fericit.  Cineva drag mie afirma  ca nu exista decat clipe de fericire, insa consider ca, daca am ajuns sa-mi simt sufletul fericit chiar si pentru o clipa, am cunoscut fericirea.

Pentru sufletul meu fericirea inseamna liniste, bucurie, echilibru, armonie. Si toate astea  le-am  daruit sufletului meu prin acest program. M-am simtit “usoara” chiar daca trupul meu nu are o greutate care sa-mi permita sa simt asta. Sentimentul a fost inaltator. M-am simtit eu, ca un tot intr-o sincronicitate divina, cu sufletul si  cu trupul meu, in armonie.

Efectul parcurgerii meditatiilor din acest program este surprinzator si benefic. Am ajuns sa fiu fata in fata cu mine insami, sa ma accept asa cum sunt, sa ma iubesc, sa ma cunosc mai bine, sa fac pace cu sufletul meu si cu trupul meu. Am invatat ca e important sa fiu eu in orice situatie, lasandu-ma ghidata de intuitie, care nu este altceva decat soapta lui Dumnezeu.

Am avut parte de eliberari emotionale, atat in timpul derularii programului cat si dupa. Am avut parte de constientizari frumoase despre sinele meu, ajutandu-ma sa  evoluez spre cea mai buna varianta a mea.

Am rezonat foarte bine cu prima meditatie, meditatia apei vindecatoare, traind sentimentul de purificare prin renuntarea la niste “camasi”  ce imi acopereau sufletul si nu-l lasau sa  se simta confortabil. A fost ca un click  necesar pentru ca procesul de insanatosire si eliberare a sufletului meu sa se produca. Senzatia aceea de “am sufletul greu” a inceput sa se micsoreze, sa se dizolve chiar de la prima meditatie.

Meditatia optimizarea mintii este una dintre meditatiile pe care le-am considerat deosebit de valoroase pentru creierul meu, pentru ca daca o ascult cand oboseala se instaleaza, obtin rapid un efect energizant si concentrarea mea isi ridica vizibil parametrii.

M-am simtit excelent ascultand meditatia conectarea cu natura, ajungand sa ma detasez de trupul fizic si sa ma percep ca un bob grau, sa simt  cum incoltesc in pamant, cum ma straduiesc sa ies la lumina, cum cresc si imi dezvolt propriul spic, cum ma maturizez prin coacere, cum ma bucur ca sunt apreciata prin recoltare, cum ma transform prin macinare, cum evoluez devenind faina si cum ofer bucurie astamparand foamea.  Mi-am dat seama ca acestea sunt de fapt etapele vietii mele in care tovaras de drum imi este sufletul meu.

Dezvoltarea intuitiei este o alta meditatie draga mie, pentru ca m-a ajutat sa-mi imbunatatesc intuitia, activata deja. Asa cum am mai spus, consider intuitia ca fiind soapta lui Dumnezeu, modul in care Universul joaca rolul de sufleur pentru actorul din mine in piesa vietii mele.

Meditatiile s-au insiruit perfect,  ca perlele intr-un  colier,  pentru ca la finalul lor  sa prinda intre ele intr-o frumoasa hora , un  talisman superb…  sufletul meu minunat.

 

Am “predat” programului “Spa pentru sufletul tau” un suflet lipsit de energie, un suflet “greu”  si am “primit” un suflet linistit, armonios si echilibrat.
               

Multumesc si sunt recunoscatoare, Marcelei, pentru ca a facut posibila aceasta deosebita calatorie  meditativa,  parcursa pentru regasirea sufletului meu.

 

Multumesc si sunt recunoscatoare, sufletului meu, pentru frumoasa evolutie.

 

12004034_1067212123297562_7236924183962475813_n

 

Cu drag,

Geta Anghel,
avocat, Ploiesti, Romania,
 https://facebook.com/geta.anghel

 mail: getaanghel2011@gmail.com